Jeugd Kickboksen

Welkom bij DJKD Jeugd Kickboksen.

Vanaf dinsdag 15 september is er JunFan Kickboxing voor de jeugd.

JunFan Kickboxing

JunFan Kickboxing is een vorm van kickboksen die ontwikkeld is door Bruce Lee waarin ook elementen verwerkt zitten die bruikbaar zijn voor zelfverdediging op straat. Daarbij worden technieken toegepast die niet altijd toegestaan zijn in bijvoorbeeld wedstrijden maar wel bij het zelf verdedigen op straat. Hierbij kun je denken aan o.a immobilisatie technieken, dat betekent dat je bijv: een arm of hand eerst trapped (blokkeert) alvorens je een aanval inzet. Ook komen er wat simpele klemtechnieken aan bod. JunFan was overigens de oorspronkelijke chinese naam van Bruce Lee. De kinderen kunnen zich periodiek ook aanmelden voor een clubtoernooi die een aantal keer per jaar wordt georganiseerd in samenwerking met Combat Training Center in Monster. Wanneer dat plaatsvindt zal tijdig in de lessen kenbaar worden gemaakt.

Proeflessen

Wanneer u uw kind wilt opgeven voor een proefles dan kan dat uitsluitend via email of telefonisch, dat zodat ik mij kan voorbereiden op de komst van uw kind en daar de les zo nodig op kan aanpassen. Tevens kan ik er dan voor zorgen dat er wat bruikleenmateriaal (Handschoenen en Scheenbescherming)beschikbaar is. Zodra besloten wordt uw kind op te geven dient u deze benodigdheden zo snel mogelijk aan te schaffen. Trainingsmateriaal kan ook bij mij worden besteld.

Trainingsdag en tijd

 

DI: 16:00-17:00  7 t/m 11 jaar (Zaal boven)
17:00-18:00  8 t/m 15 jaar (Zaal boven)

DO: 16:00-17:00 Gemengd (Grote hal op BG)
Contributie

€28,- p/m   1x p/w
€35,- p/m 2x p/w

2e Lesuur

Bij een toename van instroom en voldoende aanmelding zal er in de toekomst een 2e lesuur komen. Deze zal naar wij willen op de donderdag van 17:00 tot 18:00 zijn. De komende 3 maanden (t/m December) zijn uitgetrokken om daar naartoe te werken zodat naar we hopen medio januari er een 2e lesuur kan komen voor beide groepen.

 

Hopelijk tot snel. 🙂

DJKD