Jun Fan Kickboxing

 

Welkom bij DJKD  Jun Fan Kickboxing.

Voor de jeugd op dinsdag en donderdagmiddag en zaterdag voor volwassenen bij Healthcenter Midex in Naaldwijk.

JunFan Kickboxing

JunFan Kickboxing is een vorm van kickboksen die ontwikkeld is door Bruce Lee waarin ook elementen verwerkt zitten die bruikbaar zijn voor zelfverdediging op straat. Daarbij worden ook technieken toegepast die niet altijd toegestaan zijn in bijvoorbeeld wedstrijden maar wel bij het zelf verdedigen op straat. Hierbij kun je denken aan o.a immobilisatie technieken, dat betekent dat je bijv: een arm of hand eerst trapped (blokkeert) alvorens je een aanval inzet. Ook komen er wat simpele klemtechnieken aan bod. Jun Fan was overigens de oorspronkelijke chinese naam van Bruce Lee. De kinderen kunnen zich periodiek ook aanmelden voor een clubtoernooi die een aantal keer per jaar wordt georganiseerd in samenwerking met Combat Training Center in Monster. Wanneer dat plaatsvindt zal tijdig in de lessen kenbaar worden gemaakt.

Proeflessen

Er zijn 2 proeflessen voor de jeugd en 1 voor de volwassenen waar u zich via deze LINK voor kunt aanmelden. Voor de proeflessen zijn Bokshandschoenen en Scheenbeschermers beschikbaar.

Zodra u besluit lid te worden dient u deze benodigdheden zo snel mogelijk aan te schaffen. Trainingsmateriaal kan ook bij mij worden besteld.

Wilt u of uw kind zich inschrijven dan kan dat via deze LINK en kiest u voor het jeugdprogramma/jeugd Kickboksen 1 of 2x per week. Of Jun Fan Kickboxing 18+

Trainingsdag en tijd Jeugd

 

 

Maandag

15:15-16:15 (Leeftijd Gemengd) Hoek van Holland

Dinsdag

15:45-16:45  7 t/m 11 jaar (Naaldwijk)

16:45-17:45  8 t/m 15 jaar (Naaldwijk)

Donderdag

15:45-16:45  7 t/m 11 jaar (Naaldwijk)

16:45-17:45  8 t/m 15 jaar (Naaldwijk)

Volwassenen

Zaterdag

12:00 – 13:00 Volwassenen (Naaldwijk)

Contributie Jeugd

€25,- per 4 weken   1x per week training
€33,- per 4 weken   2x per week training

Contributie Volwassenen

€30,- per 4 weken 1x per week training

 

Tot snel. 🙂

DJKD