Tarieven

De contributie voor de lessen bedraagt voor de jeugd €27,50,- per 4 weken voor 1 uur P/W en €33,- voor 2 uur P/W. Voor volwassenen is de contributie € 30,- per 4 weken. Alle abonnementen zijn maandelijks opzegbaar en dien zowel per email als persoonlijk tijdig te worden gemeld.

De allereerste (Proef)les is vrij toegankelijk. Voor de jeugd gelden 2 proeflessen. Bij inschrijving wordt er eenmalig administratiekosten van €10,- in rekening gebracht.

De eerste betaling dient contant te worden voldaan waarna de contributie maandelijks van uw rekening wordt afgeschreven.

Daarnaast bestaat ook de mogelijkheid om losse lessen te nemen middels een 10 lessenkaart,

deze bedragen €10,- per les welke je per enkele keer kunt voldoen maar je kunt de kaart ook in één keer voldoen.

Let er wel op wanneer je gebruik maakt van de strippenkaart dat je deze wel bij je hebt wanneer je naar de training komt.

Heb je de kaart niet bij je dan kan ik je helaas niet tot de training toelaten, dat i.v.m het afstempelen van de les op de kaart.

Dat geldt ook wanneer je wel de kaart bij je hebt maar niet het contributiebedrag. Dit is om administratief ongemak te voorkomen.
Tot slot zijn er in overleg ook mogelijkheden voor privétrainingen.

Tarieven en dagen voor de privétrainingen worden vooraf besproken met de leerling/cursist.

Vakanties en Feestdagen zijn in de prijs berekend en mocht er onverhoopt een les niet kunnen doorgaan door calamiteiten of ziekte,

dan kunnen deze lessen worden ingehaald middels extra trainingen die dan op een nader te bepalen dag wordt gegeven.

Informatie daarover wordt tijdig kenbaar gemaakt via social media,de website en tijdens de les.